5 readers online now  |  69 million page views

De Moslim organisaties en politieke partijen

Reader comment on item: Islam and Islamism: Faith and Ideology
in response to reader comment: CDA en Islam

Submitted by isaac (Netherlands), May 7, 2012 at 08:51

Oude garde ervaart 'een zeker gevoel van opluchting' na de val van het kabinet.

De Moslim organisaties zijn ook blij omdat het rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, Moskeebouw, uithuwelijk, eerwraak en het heilige massa verzameling kan weer ongestoord doorgaan.

Massa immigratie is weer gered, moslimlanden zijn zeer tevreden. Ambtenaren klasse is hard aan het werk. Feestende PVDA, CDA, D66, CU en Groenlinks brengen islamitische afvalputje niet in gevaar, ze gedragen zich als islamitische verlenging.

Mohammed's, Mehmet's, Ali 's, Newzat's kunnen weer aan het werk: "... Nevzat K. werd in Turkije ook al eens veroordeeld voor moord, maar in 2007 kwam hij naar Nederland en kreeg verblijfsvergunning. (...) Het hof acht bewezen dat Nevzat K.. de 32-jarige Çakmakçi-Erbas op 10 augustus 2009 met messteken om het leven heeft gebracht. Dat gebeurde op klaarlichte dag op de parkeerplaats voor haar crèche Moeders Schoot in Amsterdam-West. K. besloop haar van achteren en stak met een groot mes bijna 20 keer op haar in. Hij bleef steken toen Erbas zich omdraaide en zich verweerde en ging door toen zij in elkaar zakte. ...".

Vanwege gedragsproblemen werden Ziya B. en Sandro G. door zeker negen hulpinstanties begeleid, maar dat hielp nauwelijks. Beide mannen kwamen al op 14-jarige leeftijd in aanraking met justitie. Zo werd G. veroordeeld voor illegaal wapenbezit en moest hij een jaar later weer voor de rechter verschijnen. Beide verdachten kregen verscheidene jeugdwerkstraffen opgelegd...".

"Ziya B. en Sandro G. door zeker negen hulpinstanties begeleid,..."

Het gaat mis omdat er te veel instanties en hulpverleners er mee bezig zijn vaak weten ze van elkaar niet wat ze doen. Het is het hele systeem van enorme wachtlijsten die ook uit nog niet geboren Marokkanen en Turken bestaat.

Op deze manier hebben circa 40% van de ambtenaren veel 'werk', een soort bezigheid omtrent Islamitische volksverhuizing, met name valse vluchtelingen en gedwongen familievorming- gezinshereniging/importbruiden en enorme gevolgen daarvan!

Hoeveel van de criminelen hebben de laatste jaren vestigingsvergunningen gekregen? Hoeveel moslims lopen met de wapens rond? Waarom tienduizenden moslimjongeren van 3de generaties gewapend zijn?

Sinds jaren tachtig is er geen gewone migratie van werkzoekenden richting Nederland. Het verplaatsing van ongewenste, asociale, gevaarlijke uitstoot van de moslimlanden heeft niks mee te maken met de regulaire migratie. Toch blijven de PVDA, CDA, GL, D66 politici beweren dat het alles eigen schuld is:"we hebben zelf gedaan", "we hebben deze mensen zelf binnengehaald...", zeggen ze elke keer. Groeiende criminalisering in Nederland gaat gepaard met de etnische verminking van de grotsteden bevolking. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de burgeroorlogen.

Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Ze werd onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de ultra asociale Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo'n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast.

Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn.
Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de werkende burgers.

Moslimlanden en hun collaborateurs in Nederland gaan over tot de vorming van moslimenclaves als toekomstige overkoepelende gebieden die meerdere steden en dorpen in zich verenigd. Om niet het gevaar te lopen bij de verdere uitbreiding van deze Moslimenclaves, wordt gezocht naar de aanvullende internationale moslimorganisaties.

De basis van slechte beleid en progressie, het "ambtenarenkorps" van Bureaucratische kaste moet drastisch ingeperkt worden. Eerst beginnen met alle onzinnige, onnodige en tijdrekkende regeltjes schrappen. Ambtenaren die zich op kosten van de belastingbetaler wentelen in een luxe die diezelfde belastingbetalers zich niet op hun werkplek kunnen veroorloven.

In Nederland heeft de Islam zich vooral door migratie verspreid. De kolonisatie van de belangrijkste wijken/gebieden heeft er voor gezorgd dat een groot aantal moslims zich na het verkrijgen van de "vaste voet" vergunningen eindeloze vervolg migratie tot stand brengen.

Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemsteden. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun "nieuwkomers" bestaan gewoon niet!. Grote Steden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord.

Veel ambtenaren leven nog volgens het islamitische jaartelling. Ze willen niet horen dat Islam een woestijn indoctrinatie is. De islam is gemaakt door mannen, voor mannen. Moslimmannen hebben kledingvrijheid, de moslimvrouwen daarentegen niet, zij moeten zich verplicht verbergen in lappen stof. Je ziet die vrouwen zelfs op het strand liggen met burka en al, sterker nog, ze gaan zelfs met die burka het water is. De moslims van de oude garde in Nederland, na de generaties gaan toch gekleed in hun uniformen, hoofddoeken/burka's/soepjurken zodat duidelijk te zien is dat ze het islamitische politieke ideologie aanhangen.

Kennelijk worden grotsteden bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige inschatting te maken waneer ze zelf verdreven worden door de gewapende Moslims. Ze kijken nergens heen en hopen dat ze altijd kunnen uitwijken naar één van hun vakantieoptrekje!

De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking.

Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen. Als er bezuinigd moet worden dan met z'n allen. Laten we echter niet vergeten dat het fatale Moslim Immigratie miljarden heeft gekost.

De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Maar deze landen hebben nog steeds te veel eisen en willen nog meer uitstoot dumpen in Nederland. Nederland moet snel stoppen met het onderhoud van de vijandige landen.

Probleemwijken worden nog groter, Islam is groeiende en wordt militanter.
Sinds jaren 60 worden ze steeds groter en duurder. De burger is het slachtvee geworden. Moslims terroriseren buurtbewoners en veroorzaken overlast, ergernis en angst. Zestig procent van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 4 op de tien staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. Het probleem hoe Marokkaanse en Turkse ouders hun kinderen opvoeden op weg naar de probleemsteden blijft de kern van hele verhaal. Zet daar meer politie in, of stuur desnoods het leger, want die wijken mogen niet in handen van bendes vallen, maar moeten terug onder het gezag van het lokale bestuur en de lokale veiligheidsdiensten komen.

Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren.

Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Er mogen alleen werkvergunningen gegeven worden.

Submitting....

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

Submit a comment on this item

Reader comments (81) on this item

Title Commenter Date Thread
3Fundamentalism?? Islam Is An Ideology Not A Religion [417 words]Bill HazelbauerDec 12, 2015 13:07227002
Islam and islamists [69 words]gloriaJan 11, 2015 09:53220270
3One needs to read the Quran before coming to any conclusions about Islam [242 words]JillJan 19, 2014 11:23212737
Taqiyya [136 words]TruthtalkerMay 4, 2013 07:24205821
they really are disguised [13 words]jemsOct 24, 2012 07:23200033
1sorry, but moderate Islam is a lie [301 words]gmasterFeb 6, 2012 19:04193153
the real Taqijja uncovered by an Ex-Muslim [66 words]gmasterFeb 7, 2012 21:12193153
What is your solution? [98 words]SchillsJun 25, 2012 13:14193153
I thought you said it was none of our business? [201 words]saraJun 25, 2012 18:27193153
solution? [598 words]gmasterJun 25, 2012 22:34193153
Maybe I misunderstood you [244 words]SchillsJun 26, 2012 01:03193153
Culture and deterrence are the keys [728 words]saraJun 26, 2012 16:47193153
Free elections have occurred [292 words]SchillsJun 28, 2012 12:29193153
Support of Islamist parties [401 words]saraJun 28, 2012 16:06193153
IS the problem Arabs or Islamists? [205 words]SchillsJun 29, 2012 18:45193153
Who cares and what is the difference? [135 words]saraJun 29, 2012 21:28193153
1The Arab invaders of the lands of the civilized and Islamic crusades revisited [329 words]dhimmi no moreJun 30, 2012 07:02193153
Why not exclude every ideology associate with political violence? [499 words]SchillsJul 2, 2012 15:56193153
Western support for Mid East dictators well known. [11 words]SchillsJul 2, 2012 16:57193153
Rice's speech [11 words]SchilllsJul 2, 2012 17:06193153
Faulty supposition, Schills [206 words]saraJul 2, 2012 17:30193153
Sorry, I don't buy it [255 words]saraJul 2, 2012 18:00193153
Supporting Tyranny has lead to the current situation [231 words]SchillsJul 3, 2012 13:19193153
3Shills and his tablighee nonsense [161 words]dhimmi no moreJul 3, 2012 14:33193153
1Way too Simplistic, Schills [456 words]saraJul 3, 2012 19:56193153
Hopefully the links work [33 words]SchillsJul 4, 2012 13:29193153
I never mentioned throwing money at the problem [183 words]SchillsJul 4, 2012 13:42193153
You have it backwards, Schills [426 words]saraJul 4, 2012 17:33193153
7Tablighees twists and turns never end and why is that our dear Shills? [491 words]dhimmi no moreJul 5, 2012 06:45193153
1Shills is a lost tablighee [154 words]dhimmi no moreJul 5, 2012 17:16193153
To DNM [109 words]saraJul 5, 2012 19:11193153
I hope you find real South Asian Islamists to attack [303 words]SchillsJul 5, 2012 19:13193153
4Our dear Shills and the proof and the pudding! [1258 words]dhimmi no moreJul 7, 2012 07:47193153
2Islamophobia? It is gone and it is replaced by "trolling"! [179 words]dhimmi no moreJul 11, 2012 12:38193153
Thanks for the benefit of the doubt [99 words]SchillsJul 12, 2012 16:20193153
Feel free to exercise your freedom to troll. [160 words]SchillsJul 12, 2012 17:04193153
I think you are seriously undervaluing the influence of Islam [395 words]saraJul 12, 2012 17:16193153
1Trolling and Muslims [330 words]dhimmi no moreJul 12, 2012 18:35193153
1The Middle East was violent before modern Israel and Islam [521 words]SchillsJul 12, 2012 19:50193153
They don't stop until they are 98% of the population [55 words]PrashantJul 13, 2012 00:32193153
The crux of the matter [702 words]saraJul 13, 2012 17:08193153
The crux of the matter [756 words]saraJul 13, 2012 17:10193153
Exactly right, Prashant [176 words]saraJul 13, 2012 17:53193153
Why are you promoting the propaganda of dictators? [411 words]SchillsJul 13, 2012 19:07193153
DNM why do you have a pre-9/11 outlook [103 words]SchillsJul 13, 2012 19:13193153
4Hijazi Arab aristocracy? are you for real? [292 words]dhimmi no moreJul 14, 2012 07:42193153
Agree on one point [176 words]saraJul 14, 2012 18:57193153
3Shameful Tablighee delusions [371 words]dhimmi no moreJul 15, 2012 06:40193153
2Propensity for violence is the problem [352 words]RajeevDec 13, 2010 23:09180928
2CDA en Islam [5094 words]wctAug 27, 2010 10:19177356
De Moslim organisaties en politieke partijen [1266 words]isaacMay 7, 2012 08:51177356
Nederland is gecapituleerd. [2880 words]Tessa S.,Jul 6, 2012 10:25177356
Erdogan ziet de turken hier als zijn vijfde colonne [3762 words]SANNAMar 19, 2013 11:22177356
Women cover their bodies, men cover their minds. [195 words]LynnJan 24, 2010 10:02167817
Questions for Prof.Pipes [53 words]
w/response from Daniel Pipes
infosifterMar 23, 2008 12:30123364
Thanks to Prof. Pipes [24 words]infosifterMar 24, 2008 17:14123364
Pain, support and apathy [78 words]Phil GreendJan 10, 2008 16:05117927
small note ( detail ) [89 words]catholicJul 19, 2007 20:07104066
3Mathew 11:1-16 [217 words]André MarcNov 14, 2007 22:26104066
Was John wrong [48 words]BlancheJun 30, 2010 00:25104066
1Stop whitewashing [87 words]Shabana MuhammadJan 7, 2007 00:1971926
2Ignorance is bliss [12 words]PDMJan 5, 2007 12:4771733
Dangerous Dissection [237 words]Shivkumar SinghFeb 14, 2006 17:3935658
Nothing can convince me about Islam [42 words]MartinJul 13, 2007 02:1235658
1Re: Nothing can convince me about Islam [114 words]Farhan AhmedJun 1, 2008 01:5335658
Stop whitewashing Islam [13 words]scrutatorAug 5, 2008 12:5635658
Appeasement [102 words]BryanDec 2, 2008 12:2935658
verification [14 words]lilyJan 31, 2009 07:5135658
2How to Present Islam [23 words]RehabJan 26, 2010 09:2435658
Ayann Hirsi Ali [33 words]Tom DundeeFeb 27, 2010 18:0235658
It is all True. [39 words]Tom DundeeFeb 27, 2010 18:0635658
Impossible [8 words]Tom DundeeFeb 27, 2010 18:0735658
Re: An interesting ...dissection [136 words]Reuben HorneAug 22, 2005 22:1024975
Islam and Islamism - Faith and Ideology [32 words]Karel Orlík,Jul 2, 2005 05:1723066
Regarding Judaism and Christianity being defective variants of Islam [303 words]Ihsan Ayyub QaziFeb 11, 2005 06:2820264
GOD AND ALLAH [1051 words]Jennifer KingJan 17, 2006 07:3520264
Endless useless argument [92 words]Liz ReynoldsFeb 15, 2006 15:4420264
Separation of Church and State [195 words]Michael KermonNov 22, 2007 10:2020264
God's Holiness cannot be matched by the most sincere efforts of man [252 words]William EastMay 18, 2008 16:4120264
church and state [571 words]truthseekersNov 20, 2008 09:4920264
Impressive [23 words]Tom DundeeFeb 27, 2010 18:1520264

Comment on this item

Mark my comment as a response to De Moslim organisaties en politieke partijen by isaac

Email me if someone replies to my comment

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

See recent outstanding comments.

Follow Daniel Pipes

Facebook   Twitter   RSS   Join Mailing List

ADVERTISEMENTS

eXTReMe Tracker

All materials by Daniel Pipes on this site: © 1968-2019 Daniel Pipes. daniel.pipes@gmail.com and @DanielPipes

Support Daniel Pipes' work with a tax-deductible donation to the Middle East Forum.Daniel J. Pipes

(The MEF is a publicly supported, nonprofit organization under section 501(c)3 of the Internal Revenue Code.

Contributions are tax deductible to the full extent allowed by law. Tax-ID 23-774-9796, approved Apr. 27, 1998.

For more information, view our IRS letter of determination.)