3 readers online now  |  69 million page views

MIGRANTEN KOMEN ALS VIJAND BINNEN!

Reader comment on item: Turkish Support for ISIS
in response to reader comment: Turkije lid bij EU! Schandelijk...!

Submitted by florac (Netherlands), Mar 21, 2016 at 10:37

TURKIJE STAAT ACHTER DE ISLAMITISCHE VOLKSVERHUIZING!

Islamitische volksverhuizing richting Europa heeft nu een nieuwe vorm gekregen! Na de Gast arbeiders, gezinsherenigers/vormers, economische vluchtelingen drama krijgen we nu een nog grotere ramp: Asiel migratie in de vorm van een complete volksverhuizing! Ze proberen via allerlei wegen, hoe dan ook naar Europa te komen! Er is een eenrichtingsverkeer aan de hand bij deze islamitische volksverhuizing!.

Dit is de stervende staat Europa! Val van Troje en Trojaans paard, zo niet het Europa van vandaag; velen hebben al hun poorten afgebroken.
Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten, ze willen maar naar Europa?!
Bovendien Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een "Kafir land" of "kafier" (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. islamieten kiezen dus een vijand land als hun nieuwe broedplaats!

Het is pure grootheidswaanzin miljoenen moslims daartoe uit te nodigen. Uit meest islamitische landen stromen nog honderden miljoenen ongeschoolde migranten en zogenaamde asielzoekers, voor wie hier geen werk is, naar ons uitkeringsparadijs. Turken en Arabieren willen in Europa hun infrastructuur verder uitbreiden en van daaruit wordt de omringende bevolking verdreven dankzij nieuwe golf van moslim migranten: Nu krijgen we 188.665.000 Islamitische inwoners van Pakistan! Ze willen ook via Turkije naar afvallige Europa binnen..!
Ook uit Pakistan begint het aantal moslims naar Europa fors toe te nemen. Pakistaanse migranten komen vooral via de overwegend islamitische land als Turkije binnen. Terwijl EU bedrog miljarden pompt naar Turkije, staat Turkije juist achter de Islamitische volksverhuizing! Veel Pakistaanse moslims krijgen deze kans om te ontsnappen aan armoede en werkloosheid in hun eigen land. Van deze migranten zijn de 99% islamitisch.

OVERBEVOLKING!

Niet alleen 190 Miljoen van Pakistan, ook 169.772.364 moslims van Bangladesh zijn aan de beurt!
Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door, als ze in EU land verblijfsvergunning krijgen, gaan ze meteen naar hun heilige herkomstland om jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys versnellen op deze manier hun invasie in europa: een Moslim vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 18 huizen hebben voor haar kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
Niet alleen Pakistan, maar ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt geweest. Uiteraard geldt de plaag van de overbevolking ook voor de andere landen in dat gebied.. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen...

Nog meer islam -> nog meer overbevolking

Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.
Als je geen grote overschotten fokt dan kan je de her populatie van de wereld natuurlijk vergeten de imam en de geleerden zijn niet gek wij zijn dat door niet te willen zien wat ze doen en hoe ze het doen.
Migratie richting Europa!
Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten en gratis uitkeringen geven aan de moslims veroorzaakt nog een grotere migratiegolf...
Het gevaar van de Islam is niet alleen de hoeveelheid moslims in Europa, maar hun bereidheid om de radicalen te willen gehoorzamen.
Die bereidheid kan met geweld tegen henzelf worden afgedwongen, zoals we kunnen waarnemen in de moslim voorsteden van de grote Europese steden.
Het begint met het rekruteren door de Islamisten van randgroep jongeren, die door hen een status als verdedigers van de Islam krijgen toebedeelt.
Ze mogen alles wat de Islam verbied toch uithalen, maar dan wel tegen de ongelovigen.
moslims in europa worden ingezet als hoeders van de Islam, en moeten jonge moslim vrouwen en meiden erop wijzen dat hun westerse kleding en gedrag niet door de beugel kan.
Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken, verder niks!. Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschappij een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stond,,

EEN HERHALING VAN DE INVASIE VAN BYZANTIJNSE RIJK DOOR DE MOSLIM.

Turkse dictator Erdogan bevestigt verovering EU via immigratie door moslims!
Erdogan: "Spoedig zullen wij hen (Eu landen) met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, Duitsers en Fransen en alle anderen zullen gedwongen worden 'vluchtelingen' op te nemen. .."

1071: Toen moesten deze Turken nog even afwachten, terwijl hun immigratie net als nu gewoon doorging. Even later is het rijk verzwakt, in het oosten van klein Azië (huidige Armenië en Koerdistan) ontstonden aantal nomaden enclaves, Christelijke bevolking nam sterk af, toen de Turken grens bij de Van Meer konden oversteken, vielen niet alleen de Turken binnen, ook miljoenen Moslims van hele regio. Als gevolg, complete Islamitische volksverhuizing en verval van hele Christelijke beschaving tot de poorten van Wenen...Nu hetzelfde verhaal: Grote vijand van de Christenen organiseert hier zijn infiltranten en onderdrukt gelijktijdig de christenen van Turkije. Eerst sturen islamitische landen miljoenen mensen het land uit omdat ze niet in staat zijn hen een behoorlijk bestaan te bieden en vervolgens proberen ze er een vijfde colonne van te maken. Kijk om u heen, overal, in ieder moslimgestuurde land worden christelijke mensen verjaard, vermoord en getreiterd. Met name in het Midden-Oosten, in landen als Libanon, Turkije, Syrie en Egypte lijden christenen, worden zij vervolgd, geterroriseerd en verjaagd.

MIGRANTEN KOMEN ALS VIJAND BINNEN!

Allah Akbar schreeuw hoor je al op de booten: vluchtelingen nog op de zee, zeggen dat ze naar een kafir (vijand) Land gaan! Deze moslims komen dus als vijand binnen!
Dit is dus een gecamoufleerde moslim invasie!!
Binnenkomende Moslims zijn heel erg agressief opgesteld!
De reactie van de gevestigde Europese orde lijkt onthutsend veel op de vele ontkenningen van het gevaar van de opkomst van de Moslims in de jaren '80, 90. Ondanks de vele dreigementen van ISIS, AL Qaeda, Turkije, Nusra en Moslimbroeders, de openlijke doelstellingen van Moslim leiders, het snel toenemende aantal misdaden en aanslagen in Europa, de Allahu Akbar schreeuwende migrantenmassa's die de grenzen bestormen, weigeren 'onze' leiders al deze bedreigende ontwikkelingen ook maar één moment voldoende serieus te nemen.

Het recept van de meest effectieve oorlog tegen het Westen ooit is even simpel als geniaal: laat de bevolking voortdurend beelden en foto's zien van kleine, zielig kijkende kindertjes, hun nette moeders en sympathiek ogende vluchtelingengezinnen. Het resultaat mag er zijn: hele hordes autochtone vrijwilligers staan op de perrons de treinen met migranten op te wachten met voedsel, water en andere hulpgoederen, en in Nederland ook nog eens met complete gezangen met de tekst 'wees welkom in mijn land'.

Dit is tegelijkertijd de geniaalste oorlog aller tijden als het allerlaatste, meest schaamteloze misbruik van menselijk meeleven ooit, dat bovendien mede mogelijk wordt gemaakt door de voortdurende leugens van bijna alle Europese politieke partijen en nieuwszenders. 'De beste oorlogsstrategie is een vijand ongemerkt zo te manipuleren, dat hij zichzelf stapsgewijs vernietigt en zo mogelijk ook nog eens zijn eigen graf graaft,'...
'Al geruime tijd worden hele volken op deze manier strategisch zo gemanipuleerd, dat ze zich op grond van misleidende schijnmanoeuvres ongemerkt zelf vernietigen.
Helaas hebben nog maar weinig autochtone Europeanen hun sluipende zelfvernietiging door middel van massa immigratie in de gaten.
In realiteit wordt er en etnische oorlog tegen hen gevoerd, waarin de zogenaamd hulpbehoevende vluchteling de gecamoufleerde 'munitie' is.

ISIS werft nieuwe volgelingen onder de 62 miljoen Moslims die reeds in Europa zijn aangekomen of nog onderweg zijn. Turkije stuurt duizenden extra imams naar de "kafir land"....Nu het eenmaal zover is gekomen is het niet langer de vraag of, maar wanneer deze terroristen in Europa met behulp van messen, auto's, zelfgemaakte bommen en andere wapens bloederige aanslagen gaan plegen op treinen, stations, winkelcentra en andere plaatsen waar de autochtone Europeaan zich nu nog veilig waant.

Submitting....

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

Submit a comment on this item

Reader comments (90) on this item

Title Commenter Date Thread
When all is said and done, Islamists will support Islamists irrespective of the truth or merits [101 words]
w/response from Daniel Pipes
PrashantJan 15, 2019 16:58247164
3Islamic state is a Trojan Horse [225 words]blueshoesFeb 15, 2015 10:25221079
Turkeys involvement in war with ISIL [101 words]Mohammed Hossain BhuyanOct 9, 2014 04:50218586
Turkey at War in Syria/Iraq: Who Will Protect Kurds?‏ [2 words]Mark WerfelOct 3, 2014 04:32218417
... wrong information [20 words]EkmeSep 30, 2014 08:11218330
Interesting comment. [16 words]Mark WerfelOct 7, 2014 21:41218330
2may be more stealing from the people of the book [82 words]Michael Hanni MorcosAug 24, 2014 15:56217370
1Don't worry Daniel Pipes - ISIS, now IS, is just a big Amercan Plot (says Iran) [64 words]LudvikusJul 19, 2014 13:59216200
2The Sharia Shia Alternative [34 words]LudvikusJul 19, 2014 12:33216197
3It is at least shameful [139 words]AlexandrosJun 29, 2014 03:35215645
7The black flag of ISIS says that Allah is the prophet of Muhammad! [62 words]
w/response from Daniel Pipes
dhimmi no moreJun 27, 2014 14:20215619
Allah (is) rasul Muhammad? [118 words]dhimmi no moreJun 28, 2014 06:43215619
9Allah (is) rasul Muhammad? more information [375 words]dhimmi no moreJun 28, 2014 07:39215619
3Muhammad's ring and what a disaster [481 words]dhimmi no moreJun 29, 2014 06:56215619
1It seems that members of the terrorist group ISIS are changing the words from Allah (is) the prophet of Muhammad to Allah Muhammad (is) prophet! [147 words]dhimmi no moreJul 26, 2014 17:03215619
1Isis flag [39 words]HossamAug 12, 2014 22:50215619
1Isis is WRONG [38 words]BaileyAug 14, 2014 21:13215619
1Allah (is) rasul Muhammad? [38 words]dhimmi no moreAug 15, 2014 07:10215619
2ISIS' flag and Allah is the prophet of Muhammad [82 words]dhimmi no moreAug 15, 2014 07:14215619
ISIS flag [17 words]DianaSep 1, 2014 18:57215619
ISIS flag [16 words]DianaSep 1, 2014 19:03215619
The Black Horse [55 words]MarkSep 3, 2014 05:20215619
1Allah (is) rasul Muhammad? [134 words]dhimmi no moreSep 3, 2014 20:00215619
ISIS flag [17 words]LakkagroupSep 9, 2014 03:00215619
Be carfule [25 words]muslimSep 12, 2014 13:41215619
turkish support for isis [61 words]matySep 12, 2014 13:41215619
Allah (is) rasul Muhammad? [52 words]dhimmi no moreSep 14, 2014 06:52215619
What a disaster Allah is the rasul of Muhammad [264 words]dhimmi no moreSep 14, 2014 07:10215619
1Learn to read [48 words]Muslim who can actually read ArabicOct 3, 2014 00:24215619
ISIS FLAG [62 words]steveOct 4, 2014 19:42215619
1Allah is the rasul of Muhammad [85 words]dhimmi no moreOct 8, 2014 07:07215619
1There is no such thing in Arabic called الله رسول المحمد ! You need to stick to Urdu [179 words]dhimmi no moreOct 8, 2014 16:34215619
meaning [17 words]imranJan 26, 2015 16:47215619
Our dear Imran needs to stick to Urdu [92 words]dhimmi no moreJan 27, 2015 08:08215619
error [107 words]moiJul 7, 2015 08:56215619
1Allah Rasul Muhammad on the flag of Da'ish means Allah (is the) messenger (of) Muhammad [492 words]dhimmi no moreJul 9, 2015 18:11215619
Allah the prophet? [17 words]ConcernedSep 30, 2015 23:13215619
1Drivel [55 words]dhimmi no moreOct 6, 2015 07:46215619
2Mince & Conquer - by Caroline B. Glick [94 words]LudvikusJun 26, 2014 08:45215607
Imperial Ambitions in the Middle East [320 words]Michael S.Jul 3, 2014 15:30215607
1Controlling the Crossroads of the World [388 words]Michael S.Jul 3, 2014 16:41215607
Tweedle Dee and Tweedle Dum [255 words]Michael SJun 24, 2014 15:04215583
3Instability in the islamic world is very good [268 words]albert snowJun 24, 2014 06:25215577
Instabilty and mini states [8 words]saraJun 24, 2014 20:41215577
Had America listened [69 words]MoeJun 30, 2014 13:26215577
4Viva Kurdistan - Kurds Sell Oil to Israel [162 words]LudvikusJun 23, 2014 23:11215574
4Borders will change [54 words]
w/response from Daniel Pipes
Gary ClarkeJun 23, 2014 23:01215573
1Annexing the "Territories" is not "Expanding" [477 words]Michael SJul 5, 2014 16:24215573
Is the Barbarity of ISIS Another Attempt to Ensnare the US in the Middle East? [64 words]John CraigJun 23, 2014 21:12215571
The real reason: We're all barking mad [246 words]Michael S.Oct 14, 2014 07:29215571
2Iranian Opposition to ISIS [124 words]LudvikusJun 23, 2014 10:02215563
NOT Turkey Erdoğan and AKP support for ISIS Islamist terrorists [14 words]
w/response from Daniel Pipes
Halit isciJun 22, 2014 13:21215555
Self-destruction of Islamism is coming? [50 words]PermReaderJun 21, 2014 13:15215543
2Will Islamism self destroy? [168 words]dhimmi no moreJun 22, 2014 09:12215543
3Mr Obama and NPR and the BBC and the word Jihadis [128 words]
w/response from Daniel Pipes
dhimmi no moreJun 21, 2014 12:33215541
Lessons of history not learned [161 words]
w/response from Daniel Pipes
Paul PearceJun 21, 2014 11:02215539
One exception Dr. Pipes! [16 words]PezDispenserJun 22, 2014 17:12215539
1Dictators [176 words]Sigmund DermanJun 23, 2014 17:06215539
The People's support for dictators vs Muslim Brotherhood [51 words]saraJun 23, 2014 21:31215539
Dictators and pocketbook issues [78 words]SigmundJun 27, 2014 16:25215539
1Idealism vs other isms [155 words]saraJun 27, 2014 21:27215539
5Sufis join with ISIS [142 words]Frank LivingstonJun 21, 2014 09:55215537
2Sufis joined ISIS/ISIL because they are also jihadis [149 words]dhimmi no moreJun 22, 2014 07:30215537
shias started trouble [19 words]Santiago RobledoSep 28, 2014 16:16215537
Sufis are enemies of the Wahhabis [57 words]Nasrullah AbdulazizNov 5, 2014 01:52215537
Al-Khidr [10 words]NoonNov 24, 2015 17:45215537
ISIS [20 words]GerryJun 20, 2014 22:40215532
1De import moslims [862 words]VICTOR LEMANJun 20, 2014 05:32215521
1Liberale jihad bestaat niet, Islam zonder Jihad bestaat niet!!, liberale moskee is ondenkbaar! [1780 words]V. LemanAug 12, 2014 06:13215521
TALIBAN, ISIS, AL-QAIDA, HAMAS, AL-NUSRA [784 words]V. LemanSep 11, 2014 09:59215521
Turkije lid bij EU! Schandelijk...! [1065 words]floracFeb 19, 2016 05:14215521
MIGRANTEN KOMEN ALS VIJAND BINNEN! [1383 words]floracMar 21, 2016 10:37215521
Lessons learned from ISIS and Turkish actions [80 words]Admiral Peter KikareasJun 19, 2014 09:16215509
Also, Turkey's involvement in sending Sunni jihadists via IHH flotilla to Gaza [52 words]אבזםJun 19, 2014 04:27215502
Saudi Involvement? [101 words]LindaKJun 19, 2014 02:15215500
Iraq Government [32 words]
w/response from Daniel Pipes
JakeJun 19, 2014 00:15215496
1Variations on the "Biden Plan" - Partitioning of Iraq into Three Regions [157 words]LudvikusJun 18, 2014 18:59215491
Iran and ISIS [37 words]
w/response from Daniel Pipes
DavidJun 18, 2014 18:34215490
3Erdo, ISIS and Kurds. [41 words]steven LJun 18, 2014 17:10215487
ISIS and TURKEY CONNECTION [44 words]Lujack SkylarkJun 18, 2014 16:15215485
1Concretized idiocy [178 words]
w/response from Daniel Pipes
Doug MayfieldJun 18, 2014 15:35215483
1doug mayfield forgets his history [191 words]lippyJun 19, 2014 11:50215483
Bush certainly deserves blame [70 words]Doug MayfieldJun 20, 2014 22:12215483
An enemy of our enemies is not our friend [65 words]Doug MayfieldJun 21, 2014 12:43215483
4Support: Not Turkey, Not Iran, But Kurdistan [244 words]
w/response from Daniel Pipes
LudvikusJun 18, 2014 14:34215480
Further information on Syria and Turkey [109 words]
w/response from Daniel Pipes
Ian56Jun 18, 2014 10:27215474
Turkish Support for Isis, and the Meltdown. [118 words]AnneJun 18, 2014 09:01215467
But not to worry, the American Jewish Joint Distribution Committee uses your donations to aid turkey. [17 words]PaulJun 18, 2014 07:54215466
2Turkey should be ready and re-visiting the Middle East in the 7th century [144 words]dhimmi no moreJun 18, 2014 06:32215463
3The intellectual Power Vacuum in the West [282 words]Ron ThompsonJun 18, 2014 05:14215460

Comment on this item

Mark my comment as a response to MIGRANTEN KOMEN ALS VIJAND BINNEN! by florac

Email me if someone replies to my comment

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

See recent outstanding comments.

Follow Daniel Pipes

Facebook   Twitter   RSS   Join Mailing List
eXTReMe Tracker

All materials by Daniel Pipes on this site: © 1968-2020 Daniel Pipes. daniel.pipes@gmail.com and @DanielPipes

Support Daniel Pipes' work with a tax-deductible donation to the Middle East Forum.Daniel J. Pipes

(The MEF is a publicly supported, nonprofit organization under section 501(c)3 of the Internal Revenue Code.

Contributions are tax deductible to the full extent allowed by law. Tax-ID 23-774-9796, approved Apr. 27, 1998.

For more information, view our IRS letter of determination.)