4 readers online now  |  69 million page views

TALIBAN, ISIS, AL-QAIDA, HAMAS, AL-NUSRA

Reader comment on item: Turkish Support for ISIS
in response to reader comment: De import moslims

Submitted by V. Leman (Netherlands), Sep 11, 2014 at 09:59

Obama gaat islam verdedigen tegen ISIS! EU volgt Obama en graaft zijn eigen ondergang.

Obama zegt de VS extra militaire steun toe aan " niet-extremistische rebellen" in Syrië. Voor opleiding en bewapening van 'gematigde' rebellen wil Obama 500 miljoen dollar (ruim 386 miljoen euro) uittrekken.

De training moet in Saudi-Arabië plaatsvinden. Lekker, dit is allemaal prachtig geregeld. Timmermans kan nu zijn beste vrienden veiliger bezoeken. Obama heeft onvoldoende onderkend dat het niet zozeer gaat om een vredelievende religie, maar om een oorlogsdoctrine die in zijn diepste wezen vijandig staat tegenover alles wat zich niet aan de eigen doctrine onderwerpt. Vanaf het begin is de islam verspreid in 57 staten via jihadistische oorlogen, wat nu ook ISIS doet!

Moslims lachen zich rot om de naïviteit en domheid. In landen als Saudi Arabie en Katar en in alle andere islamitische landen worden christenen vervolgd en bedreigd, dit is niet beter dan de ISIS...

Onze samenleving wordt bedreigd omdat onze tolerantie en onze generositeit tegenover andere landen en culturen door intolerante mensen wordt gebruikt om er intolerantie mee te bevorderen. Dit is een zwak punt in onze samenleving dat eindeloos kan worden misbruikt. De problemen van islamitische bloedzuigers zijn dus steeds indringender besef ons nu noodzaken om actiever en krachtdadiger op te treden. Drastisch andere koers gaan varen is onvermijdelijk om eigen cultuur niet te gronde richten, die dan zal worden verdrongen door de cultuur van de islam.

De islam is hypocriet, niet de sektes!
westerse samenleving proberen te combineren met de mohammedaanse doctrine is een gevaarlijke proces. Dat het afwijzen van westerse normen en waarden centraal staat in de Islam, heeft grote implicaties:alle jihadistische activiteiten zijn gebaseerd op de Koran. Zoals decennia al overtuigend blijkt, is de doctrine en ideologie Islam een ideale, jihadistische voedingsbodem voor het zaaien van blinde haat, het oproepen tot terrorisme en het uitvoeren van aanslagen en volkeren moord, voorbeelden te over. Hiermee wordt het aangegeven dat het islamitische doctrine de oorzaak is van jihadisme.

Obama ontkent dat ISIS, AL-QAIDA en HAMAS de islam vertegenwoordigen. Hij propageert weer dat de islam beter is dan de totalitaire dictatuur van ISIS!
D66, SP, PVDA, CDA, VVD en GL steunen Obama's gedachtegang.
Hieruit blijkt weer, dat de islamisering wordt door de corrupte politici aangemoedigd.
Alle islamofielen, eurofielen zoals, D66, SP, PVDA, CDA,GL politici en vele anderen zijn verantwoordelijk voor de teloorgang van de westerse waarden en de invoering door onze eeuwenlange vijandige ideologie.. De regeringen in Nederland, die zoveel moslims binnen hebben gelaten en hen een tweede paspoort hebben gegeven, hebben Nederlanders ten prooi gesteld aan massa moslims die een jihad oorlog aan voorbereid zijn.
In Europa opereren tot nu toe vooral de zogenaamde vreedzame activisten.

Complete waanzin. Saudi-Arabië is nog steeds de ergste dictatuur van deze planeet, Saudi-Arabië is helemaal niet beter dan de ISIS. Inmiddels zijn er her en der, zo niet overal in alle moslimlanden, etnische religieuze en ideologische zuiveringen gaande. Overal in de moslimwereld vind je onderdrukte minderheden. In Pakistan worden christelijke kerken gebombardeerd, in Libië zitten de gevangenissen vol met de andersdenkenden: dan kan je niet verdoezelen, dan moet je de islam laten hervormen...

Obama's plannen tegen de ISIS gaan weer niet werken. Bij de kern van de problematiek is al een variabel gedefinieerd die alleen maar naar de onvermijdelijke mislukking kan leiden.

Obama beweert dat de moslims slachtoffers zijn van ISIS, hij propageert dat de ISIS geen islamitische organisatie is!

Obama en zijn socialisten proberen de illusie te wekken dat Moslims gematigd aan het worden zijn. In werkelijkheid zijn er verschillende sektegroeperingen die alles kunnen doen wat ze willen.
Niet-extremistische rebellen in Syrië, Saudische ministeriële organisaties, Turkse islamitische bewegingen, Marokkaanse Moskee organisaties, hun zusterorganisaties uit Irak, Syrie, Pakistan, Iran, libanon etc..etc.. dergelijke paramilitaire groepen schieten als paddenstoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen legertjes... Ze hebben zoveel macht dat ze openlijk alle niet-moslims kunnen bedreigen!

Obama neemt linkse en Saudische, Turkse, Marokkaanse, Katar'se dictatoriale islamitische propaganda over. Dit is juist de kern van hele problematiek, op deze manier worden de jihadisten nog sterker!

Volgens Obama is 'Islamitische Staat' niet islamitisch en ook geen staat, maar "een terroristische organisatie". "Er is geen enkele religie die het doden van onschuldigen vergoelijkt. En het merendeel van de slachtoffers van ISIS is moslim. Daarnaast is ISIS zeker geen staat. Ze worden door geen enkel land erkend en zelfs niet door de burgers die aan ISIS zijn onderworpen."

Zo'n formulering hadden ze ook voor AL-QAIDA en TALIBAN!. Na 13 jaar lange strijd, een complete mislukking als enige resultaat: creatie van nog meer jihadisten, islamisering van nog meer gebieden en TALIBAN, ISIS, AL-QAIDA, HAMAS zijn alleen sterker geworden.
De extreme domheid en grofheid van Obama blijkt geen enkel probleem voor de Amerikaanse burger.

Submitting....

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

Comment on this item

Mark my comment as a response to TALIBAN, ISIS, AL-QAIDA, HAMAS, AL-NUSRA by V. Leman

Email me if someone replies to my comment

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

See recent outstanding comments.

Follow Daniel Pipes

Facebook   Twitter   RSS   Join Mailing List
eXTReMe Tracker

All materials by Daniel Pipes on this site: © 1968-2020 Daniel Pipes. daniel.pipes@gmail.com and @DanielPipes

Support Daniel Pipes' work with a tax-deductible donation to the Middle East Forum.Daniel J. Pipes

(The MEF is a publicly supported, nonprofit organization under section 501(c)3 of the Internal Revenue Code.

Contributions are tax deductible to the full extent allowed by law. Tax-ID 23-774-9796, approved Apr. 27, 1998.

For more information, view our IRS letter of determination.)