69 million page views

PVDA, CDA, GL, D66 en Expansie van Islam en moskeeën in Nederland

Reader comment on item: Qaddafi's Daughter Hana
in response to reader comment: ALLAH AKBAR TERROR

Submitted by tumer (Netherlands), Sep 7, 2012 at 03:26

PVDA, CDA, GL, D66 en Expansie van Islam en moskeeën in Nederland

PvdA premier Joop den Uyl gaf leiding aan een coalitie van PvdA, ARP/KVP (nu CDA), D66 en PPR (nu GL). Een regering waarbij alle grondleggers van het islamitische kolonisatie in Nederland vertegenwoordigd waren: Joop den Uyl (premier), Dries van Agt (Justitie) en Ruud Lubbers (Economisch Zaken)

In 1974 was het eerste islamitische gebedshuis van Nederland een feit. Onder PvdA bestuur werd in de stad Dordrecht aan de Mattensteiger de 'Yeni Camii' geopend in aanwezigheid van de Turkse ambassadeur.

Zowel de PvdA, CDA, GL als de D66 bevinden zich in een spagaat met betrekking tot de islamitische kolonisatie. Ook nu blijkt maar weer eens dat het bestaansrecht van deze partijen berust op de 'gedoogsteun' van grote getale islamaanhangers die de hen in de houdgreep heeft. Deze partijen zorgen voor deze frauderende massa, zorgen ook dat elk jaar 150.000 nieuwe uitkeringtrekkers bijkomen, waarvan het gros moslim is.

Hoe Nederland transformeert naar één grote Nederzetting!

Vanaf 1964 arriveerden de eerste Turken en Marokkanen; anno 2012 telt Nederland circa 1.300.000 allochtonen uit moslimlanden. Aangezien men werd geacht na een aantal jaren gedane arbeid weer terug te keren naar het land van afkomst werden de plichtmatige rituelen vaak nog in de eigen huiskamers verricht.

Islamitische belanghebbenden, die in meerdere of mindere mate deze partijen aan het infuus houden, doen sinds het voorstel van de Partij van de Dieren verwoede pogingen om de standpunten van de kamerleden naar hun hand te zetten. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, 'jullie niet accepteren Sharia, wij niet stemmen 'jullie' is de inzet van de linker achterban.

Zo schrijdt de ideologische machine ongestoord voort Niet de tactiek van de verschroeide aarde maar die van de economische boycot wordt ingezet om de westerse waarden van haar voetstuk te rammen. Nederland ontwaakt!

De gelegenheid maakt de dief

Het valt niet mee om weerstand te bieden aan zoveel barmhartigheid en sociaal-democratie als resp. het CDA en de PvdA hebben getoond gedurende een aangesloten periode van 45 jaar. De rode loper werd uitgelegd voor iedere islamitische stichting of organisatie die aangaf graag mee te willen bouwen aan een vreemde samenleving.

Anno 2012 is Nederland gezegend met ongeveer 730 kazerneachtige gebouwen alwaar mohammedanen hun islamitische thuisbasis hebben en van waaruit zij het, door velen inmiddels vervloekte, drama in stand kunnen houden en nieuw leven kunnen inblazen.

Van 'moskee' tot 'multifunctioneel islamitisch centrum'

De afgelopen 15 – 20 jaar wordt gekenmerkt door een enorme expansiedrift vanuit de islamitische gemeenschap. Terwijl heel Nederland nog praat over moskeeën, worden er in alle gemeenten onder het mom van 'integratie'en 'maatschappelijke verantwoordelijkheid' zogenaamde 'multifunctionele islamitische centra' gebouwd.

Turkije wil via gesmokkelde Turken haar macht in Europese landen uitbreiden

In 2012 werden in het diepste geheim 2300 politici van Turkse afkomst in Turkije uitgenodigd om hen aan te moedigen op te komen voor Turkse belangen in hun respectieve verblijfslanden. De Turken vergelijken een georganiseerde Turkse netwerk met een militaire wachtcolonne.

Dit jaar zullen Turkse organisaties in het buitenland worden uitgenodigd voor "congressen" in Turkije; in september, dus voor de verkiezingen. Turkse gemeenschappen in Europa worden gesteund om meerderheid te krijgen.

De organisatie rond deze ultramoderne gebouwen moet voorkomen dat moslims assimileren in de Nederlandse samenleving. Anderzijds worden buurtbewoners, schoolgaande kinderen en politici naar binnen gelokt en gepaaid met fancy fairs, open dagen en islamitische maaltijden.

Zowel het CDA als de PvdA hebben het afgelopen jaar flink crisisoverleg gevoerd over de gewijzigde koers van de partij. Resultaat: het CDA gaat terug naar het midden en de PvdA schuift weer op naar links, exact de positie van waaruit ze de burgers decennia lang hebben genegeerd en belazerd.

De leden van deze partijen, die zichzelf democratisch dúrven te noemen, hebben ons land verkwanseld en vormen al decennia een cordon sanitaire tegen partijen die wél naar de wensen van de burgers luisteren. Het is een plicht van vaderlandslievende Nederlanders om de macht van terug te nemen en er voor te zorgen dat echte burgerpartijen in staat worden gesteld om Islamitische kolonisatie te stoppen en de soevereiniteit van Nederland in ere te herstellen. De Nederlandse kiezer moet dit keer het wanbeleid van deze partijen keihard afstraffen.

Submitting....

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

Comment on this item

Mark my comment as a response to PVDA, CDA, GL, D66 en Expansie van Islam en moskeeën in Nederland by tumer

Email me if someone replies to my comment

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

See recent outstanding comments.

Follow Daniel Pipes

Facebook   Twitter   RSS   Join Mailing List

All materials by Daniel Pipes on this site: © 1968-2024 Daniel Pipes. daniel.pipes@gmail.com and @DanielPipes

Support Daniel Pipes' work with a tax-deductible donation to the Middle East Forum.Daniel J. Pipes

(The MEF is a publicly supported, nonprofit organization under section 501(c)3 of the Internal Revenue Code.

Contributions are tax deductible to the full extent allowed by law. Tax-ID 23-774-9796, approved Apr. 27, 1998.

For more information, view our IRS letter of determination.)