1 readers online now  |  69 million page views

Arab-mongol settlements worse than European settlements

Reader comment on item: The Temple Mount's Indian counterpart
in response to reader comment: Reply to DNM

Submitted by Muslimk*** (United Kingdom), Jul 15, 2010 at 14:29

Deb,arab-mongolphilic champion raises many historical questions especially regarding Americas and the native population.I prefer to answer one by one in the following
1)
The genocide of millions of native Americans by founding fathers
ANSWER:Even though substantial number of natives were killed in the process of settlement of Americas,there is no comparision of civilized human beings killed by animist tribal Arab savages across Europe,baltic states,central asia and of course in Hindustan and forcible convesion,rape of women with ... their descendends across Hindustan including northern keralam.At thesame time those savages established HAREMS to cater for the invading armies of converted persians and other Arab descendents in now arab countries and arrange for continuation of convesion of " products" into tribal cult.

2)The political dominance and interferece against many number of small number of small south american countries through the immoral Monroe doctrine
ANSWER:When evil forces were threatening existence of U.S it is imperative to promugulate precautionary measures to secure country of settlement.It is not comparable to threat by Sadam Hussein to Kuwait and Saudi Arabia which triggered the 1st gulf war.

3)The genocide against philippinos by Teddy Roosevelt
ANSWER:
The genocide on native civilized Hindu,Jain and Buddhist population by the invading arab -mongol
savages and massacre of 100 million is unparelled savagery anywhere in in then world since history of mankind began.

4)The mass killings in Dresden during second world war and rest of atrocities against the innocent Germans during second world war
ANSWER:It is true that there was immense loss of life in Germany during the last war.IT was the only way to teach brain washed Germans by Nazis at that time in sameway muslim suicide bombers and bigots are waging war against civilization at present time.If there was no bombing of German cities during the last war Nazis would be waging war for many years instead of 1945.

5)The use of nukes against Hiroshima and Nagasaki and the continuing 0ccupation Japanese islands like Okinawa against the will of the Japanese people
ANSWER:The Japanese were war mongers and ruling clique at that time brainwashed the population to acquire bigger Empire.they are good warriors with tendency to HARAKIRI.U.S tried various ways to subdue the Japanese including destruction of their Navy and bombing of Japanese cities.It was a last resort to use Nukes to end the war in the pacific theatre and eventually in Europe.The U.S base in Okinawa is held with the consent of Japanese Governments since the end of the in 1945.Unlike Arab-mongols Americans didn't convert Japanese into Christianity by force,didn't rape women or didn't start Harems for comfort of their soldiers.More over Americans didn't absorb Japan into their "empire" unlike Arab-mongols,who converted whole of central Asia,some Baltic states,southern lands of Russia,persia,upaganistan and of course Hindustan to claim their share for their descendants in Mongolistan and Bangladesh and occupied Kashmir.

6)The slaughter of innocent koreans during korean war
ANSWER:U.N authorised a force to couteract invasion of south korea by communist north,which was mainly shouldered by U.S forces,who repelled communists from occupying the south.Loss of life was invetable in those circumstances even though regretable.

7)The genocide against Vietnamese and cambodians
ANSWER:U.S tried to prevent communist north from absorbing south but could not prevent it.They should have lesson from the French experience in the past.

8)The intervention in Iran by overthrowing Mossadegh and installing a puppet regime which brutalized and torched millions of iranians
ANSWER:Mossadegh regime was removed because of unpopularity.At the same time people were free under Shah regimes and they were not forced to Mosques and Madrasas unlike theocratic,dictatorial regimes of Ayotallas.Millions were and are being killed by the Ayotallas since they seized power in 1979 in Quran and madrasa uprising.

9)Helping Sadam Hussain to kill millions in Iraq-Iran war
ANSWER:. ... Sadam acquired arms in the open market and Iran got them by blackmail of hostage taking of Embassy staff in Tehran,which can be done only by animist uncivilized tribal countries of arab -mongol regimes.

10)Killing of millions in Afghanistan and Iraq through illegal ways
ANSWER:All arab regimes are happy that Sadam's regime has gone and so the people of Iraq and Kuwait.They are free now and recently voted in elections,which is anathema to sharia law of arab -mongols.Regarding Upaganistan NATO forces are encountering difficulty because of double game by Mongolistan aka pakistan,where there are two parellel governments,one Military and the other civilian the former dominating and running terror across the border in upaganistan and sending terrirists into Hindustan via Nepal and occupied Kashmir.Taliban savages are killing more of their kind in Upaganistan than coalition forces,whom are concentrating on killing Muslim terrorists.That war should have finished long time ago but for pakistani double game and following of Human rights law by coalition forces.

11)Killings of millions in the third world countries by American multi-national corporations(Bhopal gas tragedy)
ANSWER:Tragedies of industrial accidents can happen anywhere in the world.It is not confined to American multinational corporations but many companies of different countries like Nuclear leak in Ukraine and chlorine gas leak in the docks in Mumbai.

SUMMARY&MORALS: Rabid anti Americanism doesn't help to continue dialogue and discussion in any setting. One has to become civilized and modern and think properly than quran and medieval mentality inset and brain washing thinking and arab-mongol savage civilization,which is outdated in the present day modern world. Deb should abandon that tribal civilization and embrace modern thinking and civilization.

Submitting....

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

Comment on this item

Mark my comment as a response to Arab-mongol settlements worse than European settlements by Muslimk***

Email me if someone replies to my comment

Note: Opinions expressed in comments are those of the authors alone and not necessarily those of Daniel Pipes. Original writing only, please. Comments are screened and in some cases edited before posting. Reasoned disagreement is welcome but not comments that are scurrilous, off-topic, commercial, disparaging religions, or otherwise inappropriate. For complete regulations, see the "Guidelines for Reader Comments".

See recent outstanding comments.

Follow Daniel Pipes

Facebook   Twitter   RSS   Join Mailing List
eXTReMe Tracker

All materials by Daniel Pipes on this site: © 1968-2020 Daniel Pipes. daniel.pipes@gmail.com and @DanielPipes

Support Daniel Pipes' work with a tax-deductible donation to the Middle East Forum.Daniel J. Pipes

(The MEF is a publicly supported, nonprofit organization under section 501(c)3 of the Internal Revenue Code.

Contributions are tax deductible to the full extent allowed by law. Tax-ID 23-774-9796, approved Apr. 27, 1998.

For more information, view our IRS letter of determination.)